Хванаха бургаска банда, крала проводници на бившия „Океански риболов“

10:57, 30 юни 17 25 350 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Служители от отдел „Криминална полиция“ и Пето Районно управление в Бургас са задържали бургаска банда, извършвала взломни кражби от радио-релейната станция към бившия „Океански риболов“, разположена в района на „5-ти километър“. Това са криминално проявеният и осъждан Н. А. на 30 години, криминално проявеният Б. Р. също на 30 г., 24-годишният Н. Н., 28-годишният Г. К. и 48-годишният К. К., всички от Бургас.

Петимата отмъкнали множество платки, съдържащи елпроводници с благородни метали, медни проводници, статор от елдвигател и други техники, всичко на обща стойност 50 000 лв.

В условията на неотложност са проведени действия по претърсване, иззети веществени доказателства, разпитани са свидетели. Част от откраднатите вещи са намерени и иззети.

Полицаите установили, че действителният извършител на кражбата е криминално проявеният и осъждан Н. А., който предавал платките за претопяване и усвояване на златните компоненти от тях.

Работата по цялостното документиране на престъпната дейност на задържаните продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама