Задържаха криминално проявен за побой над бургазлия

13:15, 29 юни 17 25 430 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

26-годишен криминално проявен мъж е бил задържан при акция, съобщиха от ОДМВР. Той е с инициали Д. П. от Козлодуй. Мъжът е отправял закани и заплахи спрямо 38-годишен бургазлия, който взел на заем от фирма за бързи кредити думата от 300 лева, но не погасил изцяло задълженията си. Инцидентът се е случил на 28-ми юни около 10:30 ч. е центъра на Бургас.

Малко по-късно, около 13.00 ч., придвижвайки се с лек автомобил „Тойота Ярис“, собственост на частна колекторска фирма от София, Д. П. отишъл в дома на 40-годишен мъж от с. Вълчин, общ. Сунгурларе, като му нанесъл побой, от който пострадал и 17-годишният му син. Преди осъществяване на побоя, Д. П. се представил за служител на фирма за бързи кредити, като приканил пострадалия да погаси задължението си. Потърпевшите с разкъсно-контузни рани по телата, са получили медицинско освидетелстване. Установени са свидетели - очевидци, които предстои да бъдат разпитани. Извършено е разпознаване.

Д. П. е задържан за срок от 24 часа с полицейска заповед, като срещу него са образувани две досъдебни производства по описа на Първо Районно управление – Бургас и Районно управление – Сунгурларе.

Работата по цялостно изясняване на престъпната дейност на Д. П. продължава.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама