Блъснатите в Несебър туристи: Всички бяхме в шок

17:43, 27 юни 17 25 656 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Всички бяхме шокирани от случилото се в Стария Несебър и не можехме да повярваме, че това се случва с нас”. Това каза пред репортер на Topnovini.bg словакът Мариан Банго. Той е част от групата незрящи туристи, върху които връхлетя с „Мерцедеса” си 21-годишният Тодор Николов. Припомняме, че инцидентът стана в събота около 20:30 ч. на централната алея в стария град на Несебър.

Групата от туристи със зрителни увреждания от Словакия се оказа, че не за първи път идва у нас на почивка.  Тя е настанена в хотел в Свети Влас.

Мариан Банго сподели, че за четвърти път идва в България. Той има много добри спомени от страната, затова отново се е завърнал тук. Самият той е известен оперен певец в родината си. След този случай той е категоричен, че повече не иска да се връща в Несебър. В момента, когато несебърският хулиган е ударил сънародничката на Банго, той самият се е развикал силно „милиция, милиция”. Полиция обаче не е пристигнала.

В момента ударената жена е на разпит в районното полицейско управление в Несебър. Според предварителните разчети групата туристи трябва утре да отлети за родината си.

Побойникът Тодор Николов е арестуван за 24 часа, като от прокуратурата са категорични, че ще удължат задържането му за 72 часа. На него му е повдигнато обвинение идентично с това на шведа Ралф Сунберг, който изрита българска камериерка в хотел в Слънчев бряг.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама