Туристите в Слънчев бряг пощуряха по селфи във въздуха

11:19, 27 юни 17 25 420 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Селфи във въздуха е най-новата мания по морето. За подобна снимка българи и чужденци в Слънчев бряг пощуряха това лято.

„Ако нямате в телефона си поне едно такова селфи, значи не сте наясно с последните модни течения“, твърди Ивайло Ангелов - отговорник на морските атракциони на южния плаж в курорта.

Оказва се, че тук е най-новото и модерно място за селфи маниаци. Да запечаташ такава снимка не е нещо необикновено. Селфи от въздуха е напълно безопасно. Единственото, което трябва да се направи, е желаещите да се „въоръжат” със селфи стик и да полетят с парашут над морето, обясни Ангелов. Приключението, наречено парасейлинг, е сред топ заниманията за селфи манияците и почитателите на водни спортове на северната ивица. Смелчаците излитат с парашут от моторна лодка със задължителните обезопасителни колани и спасителни жилетки, като предварително са минали кратък обучителен курс от професионален инструктор. Вълнуващите моменти се запечатват на 300 метра височина над водата.

Разходката в облаците продължава десет минути. Туристите се извисяват екипирани над морето, получават адреналин на макс, а панорамната гледка им предоставя прелестите на целия курорт. Екскурзията подарява висок прилив на адреналин и удивителна гледка отвисоко. За всеки участник е предвидено и заснемане на полета с професионален фотоапарат.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама