Над 700 стоматолози от страната и чужбина идват в Бургас

12:05, 13 юни 17 25 317 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Над 700 стоматолози и дентални специалисти от цялата страна и от чужбина идват в Бургас, за да вземат участие в най-значимия национален форум на професията – 17-ия Научен конгрес на Български зъболекарски съюз, съобщиха от Общината. Тази година семинарът ще се проведе в дните 15 - 17 юни в Бургаската опера.

Официалното откриване на Конгреса ще бъде на 15 юни /четвъртък/ от 18.00 часа на открита сцена "Охлюва" с концерт на група "Горещ пясък". Веднага след тях, от 18.30 часа ще започнат изпълненията на Професионален фолклорен ансамбъл "Странджа". От 19.00 часа ще се състои официалнотото откриване на най-мащабния стоматологичен форум у нас.

Основната програма на Научния конгрес ще се проведе на 16 и 17 юни /петък и събота/, по традиция, в Бургаската опера. На него всички участници ще получат информация за най-новите тенденции и прогресивен опит в областта на денталната медицина. Те ще имат възможност да разгледат интересни казуси, практически решения и научни разработки в рамките на форума.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама