Мегапоръчка за 50 млн. лв. обяви „Лукойл Нефтохим Бургас“

07:00, 02 юни 17 25 809 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Обществена поръчка на стойност 50 115 865 лв. без ДДС е обявил „Лукойл Нефтохим Бургас“, показа проверка на Topnovini.bg. Предмет на поръчката са „Строително-монтажни работи за привеждане на пирсове 1, 2 и 3 на Пристанищен терминал „Росенец“ към нормативните изисквания и добрите европейски практики“.

Строителните дейности обхващат изграждане на помпена станция за морска вода, нови докинг системи, модернизация на противопожарната система, замяна на кранцевата защита на пирсовете и замяна на товаро-разтоварните устройства на Пирс 1 и 3.

Срокът за изпълнение на поръчката е 60 месеца.

Изискванията към участниците са изключително обемни. Главното икономическо изискване е кандидатът да е реализирал минимален общ оборот в размер на 100 000 000 лева без ДДС за последните три приключили финансови години. Също така през последните 5 години трябва да е изпълнил като минимум един договор за дейности с предмет и обем идентични или сходни с тези на предмета на поръчката.

Кандидат-изпълнителите могат да подават оферти до 31 юли тази година. Ценовите предложения ще бъдат отворени на 4 август на територията на бургаската рафинерия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама