Избраха нов председател на Общинския съвет по наркотици в Бургас

12:42, 30 май 17 25 539 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Общинският съвет по наркотични вещества към Община Бургас вече има нов председател. Това е Росица Велчева Димова. Тя получи повече гласове от общинските съветници в сравнение с единствената си съперничка Мария Георгиева. Димова събра и далеч повече точки от сформирана временна комисия за избор на председател и секретар на съвета по наркотици - 31,50 срещу 24 за Георгиева.

Далеч по-бурно премина изборът на секратар на Съвета. За тази длъжност имаше 9-има кандидати, като с най-много получени точки от Комисията беше досегашният председател на Общинския съвет по наркотични вещества Славейка Николова – 32,50. За изненада на мнозина обаче най-много съветници гласуваха за втората в класирането – Деница Попова (31,50 т.) и тя беше избрана за секретар.

Това решение вкара в недоумение част от общинските съветници, особено тези, които са били сред членовете на Комисията. Най-вбесен беше Георги Манев от СЕК. „За никакъв х*й не ставате бе, хора“, развика се той на общинските съветници. Въпреки неговия протест промяна на решението нямаше.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама