Бутат ресторанта, където простреляха Митьо Очите

18:15, 29 май 17 25 744 Шрифт:
Автор:

Култовото заведение „4You“, където на 8 юни миналата година беше прострелян Димитър Желязков – Митьо Очите, се събаря. Преди месец ресторантът беше засегнат от пожар, избухнал в хотела, където се намира. Той беше ремонтиран и отново заработи, но сега е издадена заповед на Община Несебър за събарянето му. Причината е, че няма съгласуван план с Министерството на туризма.

Управителят на „4You“ Даниел Петков съзира тенденциозност в заповедта на Общината. Миналата седмица по същия начин бе премахнат покривът и част от друго негово известно заведение в курорта – дискотеката „Оксижен“.

„Твърдо подкрепям политиката на Община Несебър да се бори с незаконното строителство, но някак тенденциозно ми изглежда, защото тя се бори само на територията на нашите обекти. В централната част на Слънчев бряг не съм видял да се събарят барове и ресторанти” – заяви Петков пред репортери на Topnovini.bg и bTV.

 

 

Според него обаче „4You“ отново ще работи това лято. Петков е измислил как – ще сложи чадъри на ресторанта и той ще стане отворен тип. По подобен начин е реконструирал и „Оксижен“, който в момента отново приема клиенти. Разликата е, че просто сега липсва покрив и клубът няма да работи при дъжд. Но дъждовните дни са малко в Слънчев бряг през лятото.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама