Бебешки маратон организират в Поморие

16:26, 28 май 17 25 433 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Маратон за бебета ще се проведе в Поморие, съобщиха от местната Община. Надпреварата ще се състои на 4 юни от 10:00 ч. на многофункционалната спортна площадка „Руски паметник”. Спортният празник е озаглавен „Победители с мама и татко” и представлява уникално състезание между бебета в „Спринтова дисциплина 4х4” – четири метра на четири крака.

В маратона могат да участват деца от 6 месеца до 3 години, разпределени в четири възрастови групи: на „Маратонците с памперси” – от 6 до 9 месеца; на „Мотористите” – от 9 месеца до 1 година и 3 месеца; на „Автомобилните пилоти” – от 1 година и 3 месеца до 2 години; на „Малките атлети” – от 2 до 3 години.

За втора поредна година в Поморие се организира това забавно спортно събитие, което ще е незабравимо изживяване за цялото семейство чрез спорт и забавление по един различен начин. Празникът е предназначен за цялото семейство, но не е задължително да сте семеен, за да имате отбор. Може да поканите свой роднина или приятел.

Преди старта е позволено умерено подсилване на спортистите, но най-необходима е подкрепата от мощна агитка на баби, дядовци и роднини. За всички участници ще има атрактивни награди. Участието е безплатно.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама