Шефът на „Артстрой-1“ става наемател на плаж в Бургас

20:47, 26 май 17 25 3735 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Фирмата „Бургас бийч къмпъни“ е спечелила търга с тайно наддаване за отдаване под наем на плажа „Атанасовска коса – част 1“, съобщиха от Министерството на туризма. Обектът, изключителна държавна собственост, се намира между Северния плаж и солниците. Дружеството победител е дало по-добра оферта от другия кандидат за плажа – бургаската фирма „Балев-7“. Ценовата  оферта на „Бургас бийч къмпани“ е в размер на 40 020 лв. с ДДС, представляваща годишна наемна цена за обекта. По време на 5-годишния договор за наем дружеството ще предлага чадър и шезлонг на плажа на цена не по-висока от 5 лв. за брой.

Фирмата победител е собственост на шефа на голямата бургаска строителна компания „Артстрой-1“. Начело на „Бургас бийч къмпъни“ е Димитър Костадинов Димитров, който е управител и на „Артстрой-1“. Като негови съдружници в търговския регистър са вписани самата строителна компания, както и Деан Дачев, известен като собственик на бургаските дискотеки „Azzaro” и „Astoria”.

„Бургас бийч къмпъни“ има 14-дневен срок да внесе едногодишната наемна цена от договора за наем в размер на разликата между постигната чрез търга цена и внесения от фирмата депозит.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама