„Мис Бургас“ стана абитуриентка

21:18, 24 май 17 25 1894 Шрифт:
Автор:

Габриела Пеева, която през 2015 г. спечели конкурса „Мис Бургас“, днес празнува абитуриентския си бал. Красавицата завършва ГПАЕ „Гео Милев“ (Английската гимназия). Заедно със своите съученици тя показа класа като за мис на терасата на Морското казино, където бе сборният пункт на абитуриентите от гимназията.

 

Габриела дефилира в стилна черна рокля с шарки като цветя. На нейния кръст бе прикачен копринен воал, който вятърът развяваше и ѝ придаваше вид на принцеса от приказките. Не по-малко впечатляващи бяха нейните съученички, с които Пеева направи цяла фотосесия на фона на морето.

Интересни образи се забелязваха на днешните абитуриентски балове в Бургас. Сред абитуриентите от Английската гимназия имаше азиатка, която се снимаше със своите роднини. Сред завършващите Руската гимназия се отличаваше момиче с екстравагантна прическа – къса от едната страна, дълга от другата, боядисана в лилаво и синьо.

 

Автомобилите, с които абитуриентите потеглиха за бала, бяха кой от кой по-маркови. Изключително впечатление обаче направи огромен бял джип „Хамър“, окичен с разноцветни балони, който събра погледите на всички по ул. „24-ти пехотен Черноморски полк“, включително на полицаите, регулиращи движението пред Пантеона. Отпред на мястото на номера беше изписано името Биляна. Възпитаник на Механотехникума пък бе решил да ползва голям червен автомобил на „Пътна помощ“, който бе паркиран на бул. „Демокрация“.

 

Общо 2003 абитуриенти изпраща Бургас през тази година. Над 90 % от тях ще празнуват в Слънчев бряг, останалите – в бургаски заведения. Любопитното е, че може би за пръв път в историята на града всички гимназии изпращат абитуриентите си в един ден, и то на празничния 24 май.

Още снимки по темата може да видите на страницата ни въвфейсбук.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама