Замъкът в Равадиново получи златен приз в Китай

14:00, 23 май 17 25 1191 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бутафорният замък „Влюбен във вятъра” в созополското село Равадиново е класиран на първо място и награден със златен приз в категорията „Качество на туристическия продукт” по време на Световното туристическо изложение ITB China в Шанхай. Това съобщиха от фирмата, натоварена с PR-а на замъка, който е собственост на небеизвестния кримигерой Георги Тумпалов-Тумпала.

В посочената категория замъкът в Равадиново, когото редица специалисти определят като апотеоз на кича, е победил Кралските музеи Гринуич в Лондон, които са останали на второ място. Забележителности като Музеят на Мадам Тюсо в Лондон и европейският атракцион с 20-годишен юбилей Евро Дисни Ленд, които са били специално поканени на форума „World Bridge Tourism –2018”, пък са останали извън класацията.

Наградата на „Влюбен във вятъра“ ще бъде връчена официално на собственика на замъка Георги Тумпалов на 3 юни 2017 г., което ще съвпадне и с откриването на летния туристически сезон в Созопол. На церемонията се очакват да присъстват министърът на туризма Николина Ангелкова, представители на посолството на Китай в София, директорът на китайския институт по туризъм, представители на държавата и бизнеса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама