Мая Манолова не знаела защо я намесват в ЦУМгейт

15:56, 03 май 17 / Политика 25 671 Шрифт:
Автор:

Националният омбудсман Мая Манолова нямала представа защо сега се замества нейното име в скандала ЦУМгейт. Въпросът трябвало да се отправи към ръководството на БСП. Тя заяви това пред журналисти в Бургас по повод казаното от председателя на партията Корнелия Нинова, че в кабинета на Георги Гергов се е срещала с Мая Манолова и Слави Трифонов.

„Срещата на беше тайна, а по покана на ръководството на БСП, и не за да обсъждаме президентските избори, а във връзка с моите номинации от структурите на партията за кандидат за президент. Ръководството ми обясни, че провежда срещи с всички номинирани, така че се срещнахме там. От разговорите разбрах, че ръководството има друг кандидат, който е личен избор на председателя. Затова няколко дни по-късно яз излязох с писмо по повод на тази среща“ – каза Манолова.

По думите й срещата е била публична и по предложение на председателя на БСП. Там е било ръководството на партията и социологът Юрий Асланов.

Омбудсманът каза, че по време на срещата офисът в ЦУМ й се видял нормално място, тъй като Георги Гергов бил член на ръководството и най-близкият човек до председателя на партията.

Мая Манолова каза още, че не съжалявала никак, че вече е извън партията.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама