Домът на Билбо Бегинс и триметрова цветна фея могат да видят посетителите на „Флора Бургас 2017“

10:24, 25 апр 17 / Любопитно 25 371 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С много настроение, приказни танци и музикални изпълнения ще бъде сложено официалното начало на Национална изложба на цветя "Флора Бургас'2017", съобщиха от Общината. Това ще се случи на 28-ми април (петък) от 11:30 ч. Триметрова фея  и хобитова къща са само малка част от арт инсталациите, които ще впечатляват посетителите.

Освен тях, в новото издание ще видим eкзотично хищно растение от Ботаническата градина в "София", ароматна маслодайна роза "Дамасцена" от долината на розите, причудливи бонсай дръвчета, орхидеи във всички възможни цветове, пана от скандинавски мъх - най-модерното решение в интериорния дизайн, хиляди цветя, десетки цветни аранжировки, мащабни цветни скулптури.

Повече от 90 производители и вносители на цветя, градинска мебел, посадъчен материал, торове и препарати, саксии, био и арт продукти ще се представят в 33-то издание на цветното изложение.

Най-доброто от парковото и градинско озеленяване ще покажат участници от Бургас, Пазарджик, Габрово, Плевен, София, Павликени, Варна, Велико Търново, Пловдив, Казанлък, Троян, Стара Загора, Долна Оряховица, Враца и десетки други по-малки градове и села.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама