Прокуратурата в Несебър се зае с палежа на „Фор Ю“

12:52, 21 апр 17 25 429 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Под надзора и ръководството на Районна прокуратура – Несебър е започнало досъдебно производство срещу неизвестен извършител за това, че снощи около 22.50 ч. е запалил питейното заведение „Фор Ю“ в Слънчев бряг, представляващо имущество със значителна стойност. Това съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение в Бургас.

До момента са извършени два огледа на местопроизшествието (в тъмната и светлата част от денонощието), разпити на свидетели, установява се имало ли е застрашени хора от настъпилия пожар. Ще бъде назначена и пожаро-техническа експертиза, която да установи причините за възникването на пожара и размера на причинените щети.

Ресторантът „Фор Ю“ (4You) стана световноизвестен покрай стрелбата срещу Димитър Желязков-Митьо Очите през юни миналата година. Несебърският бивш наркобос беше прострелян с няколко куршума, а неговият бодигард Александър Алексиев-Сашо Японеца – убит от хората на Божидар Кузманов-Божо Кравата при инцидент в заведението. Очите беше в тежко състояние и кома, но оцеля. В момента той провежда рехабилитационно лечение и според запознати вече отново помпа мускули във фитнес залата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама