Избран за „Пръв между равни“ говори в Бургас за новите предприемачи

07:00, 19 апр 17 25 287 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Лекция на тема "Новото поколение предприемачи" ще се проведе тази вечер от 19.00 часа в Младежкия културен център в Бургас. Събитието е организирано от неправителствената организация "Start It Smart" и е част от инициативата "Бургас харесва младите", която се реализира с подкрепата на кмета Димитър Николов, съобщиха от Общината.

Лектор на събитието ще е Никола Янев - позитивен, мотивиран и амбициозен млад човек. Той е един от най-младите членове на "Start It Smart" и бързо се издига до президент на организацията. Създател e на Entrepreneur.bg - българският портал за предприемачество, заради което само на 18 години е избран за "Пръв между равни" на първото издание на "40 до 40" - място където се отличават онези българи, които променят статуквото с работата си и вдъхновяват с идеите си.

Присъстващите ще имат възможност да дискутират с Никола за решенията, пред които животът поставя младите хора днес: да учат и работят  в чужбина, или да останат тук. Той ще разкаже за неговия опит с предприемачеството и какво е "стартъпа".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама