Баба от Каблешково стана на 100 години навръх Великден

19:01, 16 апр 17 25 310 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Недялка Стоянова от Каблешково стана на 100 години на днешния Великден. Жената е родена на 16 април 1917 г., съобщиха от Община Поморие. Тя празнува юбилея заедно с близките си, а да я уважат на гости са ѝ отишли заместник-кметът Илия Джингов и кметът на Каблешково Елена Бояджиева.

За светлия християнски празник и значимия личен повод гостите са поднесли на рожденичката торта, богата великденска кошница с продукти и поздравителен адрес от името на кмета на Поморие.

„В живота си със сигурност сте имали щастливи мигове, но и нелеки периоди. Вярвам в стойността на Вашата житейска мъдрост и Ви желая енергия и сили, за да я споделяте с всички нас“, се казва в поздравителното писмо.

Баба Недялка с вълнение е благодарила на всички за подаръците и топлото отношение. Тя е споделила, че има добър ген и не е първата столетница в рода, но я крепят преди всичко грижите на семейството.

Столетницата е загубила съпруга си още преди 20 години, въпреки това не е самотна, има две деца, четирима внуци и 9 правнуци и много обича да си бъбри с тях.

Цял живот е работила на полето, ето защо в края на срещата баба Недялка е пожелала на всички много работа за здраве.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама