Несебър се представи на престижно туристическо изложение във Велико Търново

17:01, 11 апр 17 25 273 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Несебър за поредна година участва в престижното за България Международно туристическо изложение „Културен туризъм“, което се състоя преди дни във Велико Търново, съобщиха от местната Община. Тази година 14-то издание на борсата събра под един покрив 70  български и чуждестранни изложители.   Форумът бе  официално открит от министъра на туризма в служебното правителство Стела Балтова, която не пропусна да посети експозиционния щанд на града на ЮНЕСКО.

Туристите и любопитните пък се запознаха с възможностите за туризъм в морския град и региона. Посетителите, заставайки пред щанда на Несебър, споделяха, че се чувстват като пред вход на храм, а  внушението за това се създаваше от подвижна стена с  ефекта  на 3D  изображение на една от красивите църкви в Стария Несебър – „Св. Параскева“.

Посетителите бяха силно впечатлени и от най-новия рекламен филм за града, както и от новите рекламни материали, сред които най-голям интерес предизвикаха различните пъзели с емблематични картини от красивия Несебър. На всеки един заинтересован, застанал пред щанда, му се предоставяше изчерпателна информация за града и неговите забележителности, за фестивалите, които се организират, както и за различните атракции и забавления, от които могат да се възползват туристите.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама