Криминално проявен опря пистолет в гърдите на доставчик на хамбургери в Бургас

08:15, 06 апр 17 25 357 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Съобщение от двама служители във фирма за доставка на хамбургери е било получено в Пето районно вчера около 12:00 ч., съобщиха от ОДМВР. Те разказали, че предния ден получили адрес за доставка в бургаския комплекс „Перла”. Пристигайки на място единият от служителите – 23-годишен бургазлия , слязъл за да изпълни поръчката, но на първия етаж е бил посрещнат от криминално проявения И. Н., на 30 години. Клиентът посегнал да вземе храната без да я заплати, като, срещайки категорични отказ на служителя, извадил пистолет, опрял го в гърдите му, заплашил го и взел поръчаната храна.

След получаване на сигнала за извършения въоръжен грабеж служителите от Пето районно управление – Бургас извършили множество оперативно-издирвателни мероприятия, като констатирали, че И. Н. се намира на домашния си адрес – бл. 39 в комплекс „Лазур”. Въпреки многократните опити, 30-годишният мъж отказал да отвори входната врата и да съдейства на полицията, като започнал да обижда служителите.

Със съдействието на служители от сектор „Специализирани полицейски сили” към ОДМВР – Бургас е проникнато в жилището на И. Н., който изхвърлил пистолет през терасата си и направил опит да избяга, прехвърляйки се в балкона на съседния апартамент.

И. Н. е задържан и отведен в Пето районно управление – Бургас. Изхвърленото оръжие е намерено и иззето, като предстои уточняването на вида му /газово или огнестрелно/. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на И. Н. продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама