Задържаха под стража рецидивист, откраднал множество вещи от автомобили в „Славейков”

08:32, 05 апр 17 25 274 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Служители от Второ районно управление – Бургас са задържали криминално проявения и осъждан Т. Д., на 41 години от Бургас, съобщиха от ОДМВР. Установено е, че мъжът е извършител на множество кражби от леки автомобили в комплекс „Славейков”.

На 23-ти февруари рецидивистът откраднал пет тонер касети на обща стойност 150 лв. от „Дачия Логан”, с бургаска регистрация, паркиран пред бл. 65. Автомобилът е собственост на 28-годишен бургазлия.

Следващата кражба е осъществена на 6-ти март. Тогава Т. Д. задигнал винтоверт, два флекса, изолирана гидория и куфар с инструменти от „Фолксваген Кади”, с пловдивска регистрация, паркиран пред бл. 21. Колата също е на 28-годишен бургазлия.

На 27-ми март пък криминално проявеният мъж извършил кражбата на раница със спортни принадлежности и часовник от лек автомобил „Киа рио”, със софийска регистрация. Колата е била паркирана пред бл. 71  и е собственост на 28-годишен мъж от Бургас.

Т. Д. е задържан със заповед за срок до 24 часа, като впоследствие му е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража”. Част от откраднатите вещи са намерени и иззети. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на бургазлията продължава от служители на Второ районно управление-Бургас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама