Над 1100 лв. събраха на благотворителен концерт деца от Несебър

20:18, 03 апр 17 25 355 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

1120 лв. е сумата, събрана в Несебър по време на благотворителния концерт за подпомагане децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните си задължения служители от системата на МВР, съобщиха от местната Община. Проявата, която препълни салона на читалище „Яна Лъскова“, е част от кампанията „Завинаги с нас – деца помагат на деца 2017“.

 

Целта на кампанията тази година е да се съберат средства за летен лагер.  Гост – звезда беше обичаната певица Тони Димитрова. Преди да зарадва със своите вдъхновени изпълнения присъстващите в залата, тя определи събитието с благородна кауза  като „извор на надежда за всички, които имат нужда от този концерт”. Голямата певица сподели още, че се включва в проявата с чувство на съпричастност. Тя бе категорична, че това няма да е последната инициатива, на която откликва.

В концерта заедно с Тони Димитрова взеха участие  ВГ „Морски звездички“, Школа за класически балет, ТС „Звезди“ при ОДК – Несебър; Клуб по спортни танци „Несебър“; ФФ „Незабравка“, Група за обработен фолклор „Славееви гласове“, Театрална група към студио „Таланти“ при СУ „Любен Каравелов“ – Несебър; Станислава Василева (от „Гласът на България“); ВИГ „Луминус“ при НЧ „Яна Лъскова“ и Обединена общинска школа по изкуствата – Несебър.

Кутиите за събиране на средства, за които отговаряха доброволци от младежкия БЧК към СУ „Любен Каравелов“ - Несебър, бяха разположени във фоайето на читалището, точно до благотворителна изложба с фотоси, дело на деца – лица на кампанията в Стара Загора. Трогателен жест на доброта  бе постъпката на малко дете, което пусна плик със стотинки, събирани старателно за благородната кауза.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама