Готвачът от „Хепи“, продавал дрога в „Изгрев“, получи условна присъда

10:58, 30 мар 17 25 505 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Условно наказание от 1 година и 10 месеца „лишаване от свобода“, изтърпяването на което е отложено с изпитателен срок от 4 години и 10 месеца, наложи съдът на 19-годишния Галин Караверлерски, ученик от английската гимназия в Бургас. Той е приел всички факти от обвинителния акт, признал е вината си за това, че в периода от 23 юни 2016 г. до 17 януари тази година включително, в условията на продължавано престъпление, продавал марихуана (коноп), съобщиха от прокуратурата.

Галин, който по време на извършването на престъпленията е имал и легална работа – като готвач в известното заведение „Хепи“, е осъден за това, че на 23.06.2016 г., около 23.00 часа, зад бл. 43 в ж.к. „Изгрев“, където живее със семейството си, срещу вход № 1, в лек автомобил марка „Форд“ продал наркотик на трима мъже. На 17 януари тази година около 14.30 часа на същото място дал дрога и на още един мъж. По-късно същия ден той е задържан от полицията, като у него е открит коноп с общо тегло 180 гр. При последвалия обиск в апартамента му е намерен канабис.

Младежът е сключил споразумение с прокуратурата, което е одобрено от Бургаския окръжен съд. Определението е окончателно, не подлежи на обжалване и има силата на влязла в законна сила осъдителна присъда.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама