Митницата обновява фасадата на сградата си в Бургас със 190 000 лева

07:00, 30 мар 17 25 512 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Агенция „Митници“ е обявила обществена поръчка за ремонт на административната си сграда в Бургас на ул. „Княз Александър Батенберг“ № 1, показа проверка на Topnovini.bg.

Заданието включва отстраняване на старата люпеща се боя; Почистване на каменния цокъл с пясъкоструйка; Обмазване на естествен камък с биоциден препарат за лекуване на участъците, нападнати от микроорганизми; Шпризоване с пистолет на фугите със силен циментов разтвор; Премахване и отново измазване на напуканите и подкожушени участъци на гладка мазилка; Шпакловка и боядисване около врати и прозорци; Почистване на архитектурни детайли по фасадата с пароструйка; Обработване на всички междуетажни и декоративни корнизи преди боядисване с акрилен дълбокопроникващ грунд и хидроизолация; Лакиране на дървените врати; Подмяна на улуци и водосточни тръби и др.

Прогнозната стойност на поръчката е 190 000 лв. без ДДС.

Кандидатите за изпълнители могат да подават оферти до 20 април тази година. Предложенията ще бъдат отворени на 24-о число на същия месец в сградата на Агенция "Митници" в София.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама