С усмивки и прегръдки ГЕРБ-Бургас празнува победата

20:44, 26 мар 17 / Политика 25 511 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

С радостни възклицания в щаба на ГЕРБ в Бургас посрещнаха обявените първи резултати от парламентарния вот в 20,00 часа. Според данните на социологическите агенции партията на Бойко Борисов е първа с около 5 % преднина пред БСП.

 

Кандидат-депутатите от бургаската листа демонстрираха умерена радост. Общинският ръководител на местната структура Иван Вълков поздрави с ръкостискания всеки един от присъстващите в залата на първия етаж в офиса на партията, като получи прегръдка от Севдалина Турманова.

Бутилка уиски и безалкохолно бяха сред скромната почерпка на бургаските гербери. В щаба влезе и кметът Димитър Николов, който и заместник-председател на ГЕРБ. Той директно се отправи към втория етаж, където се намира администрацията на партията.

 

Според предварителните прогнози от бургаската листа най-вероятно ще влязат 5-има депутати от ГЕРБ. Кои ще са обаче точните имена, засега е трудно да се каже, тъй като много ще зависи от преференциалният вот. Напълно е възможно някои от по-задна позиция в листата да задминат тези от по-първите места. Нещата ще започнат да се изясняват постепенно в следващите няколко часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама