Иван Звездев ще готви на Акве калиде

13:53, 25 мар 17 25 293 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Популярният готвач и тв водещ на кулинарно предаване шеф Иван Звездев ще готви здравословно на Акве калиде, съобщиха от Община Бургас. Той е включен в интересната и разнообразна програма на туристическия комплекс през месец април. Звездев ще направи едно различно и вкусно представяне - дегустация на здравословното хранене. Инициативата е част от програмата на Общината "Храни се разумно, живей здравословно". Участието на готвача е предвидено за края на следващия месец.

Априлските събитията на Минералните бани стартират още на 2 април с арт ателие, което ще запознае малки и големи с прекрасното изкуство стъклопис. Всеки ще има възможност да усвои тънкостите по рисуването върху стъкло и сам да създаде своето произведение на изкуството.

По повод един от най-красивите празници Цветница в Акве калиде ще гостува най-цветният спектакъл на Държавен куклен театър Бургас - "Дъга". Той е насочен към най-малките зрители (до 5 год. Възраст), а по-големите деца ще могат да се включат в работилничка за изработване на цветя.

На 22 април ще отбележим Деня на Земята с две различни инициативи - почистване на парк Минерални бани в ранните часове на деня и изработване на пана от капачки, в което ще се включат и хората със специални потребности от "Социален център - Бургас".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама