Патриотите спират нашествието на автобусите от Турция

18:19, 21 мар 17 / Политика 25 287 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Обединените патриоти са на граничната бразда, за да заявят от името на всички български граждани, че няма да се допусне Турция да се меси в българския политически живот. Блокади бяха направени на граничните пунктове „Капитан Андреево“, „Лесово“ и „Малко Търново“.

Акциите бяха водени от съпредседателите на коалицията - Валери Симеонов, Волен Сидеров и Красимир Каракачанов, евродепутатът Ангел Джамбазки, водачът на листата в Русе Искрен Веселинов, както и водачът на листата в Търговище и част от кандидатите в Бургас Георги Дракалиев.

Не желаем протурски партии като ДОСТ или ДПС да мърсят с присъствието си българския парламент. Недопустимо е, заяви водачът на русенската листа на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО” Искрен Веселинов, който бе на ГКПП „Лесово”, за да застане начело на блокадата.

Обединените патриоти са най-системните противници на практиката чрез изборно инженерство да се преливат гласове към една или друга партия, каквато е практиката на Република Турция от години. По този начин повече от десетилетие едно зловредно за българското общество политическо явление, каквото е ДПС, определяше дните на българите. Сега целта е в парламента да се вкара още една партия, определящата се като дясна - ДОСТ. Така на практика и в ляво, и в дясно ще има по един „удобен” балансьор, който да бъде използван при необходимост.

Това е грешка и политическо самоубийство, считат Обединените патриоти. Именно поради това от началото на предизборната кампания те подеха акция, наричаща се „Задължително гласувай”.

След като Патриотите прокараха задължителното гласуване, над 600 000 души допълнително излязоха пред урните на президентските избори. Така за пръв път сборът на гласовете на ГЕРБ и БСП бе под 50%, а ДПС зае пето място. По този начин България доказа, че иска промяна.

Веселинов призовава всеки, който мисли за Отечеството и има дълг към него, да се включи в борбата за спиране стремежите на Ердоган и Турция да вкарат нови марионетки в българския парламент. Да изведем страната си от лутането между „ляво” и „дясно”, което я съсипва почти три десетилетия! Да преодолеем разделението и да заложим на патриотизма, зоват Патриотите.

„Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ призовава всички български граждани да гласуват за българска партия – все едно коя, но против статуквото.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама