Бизнес форум „За ТУРИЗМА 2017” започва в Бургас

07:00, 21 мар 17 25 372 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Стартът на летния туристически сезон наближава и подготовката на всички хотели и заведения върви с пълна пара. За да бъдат в крак с последните новости и тенденции в бранша, собствениците на обекти могат да сверят часовниците си с продуктите и услугите, предлагани от участниците в изложението-договаряне и бизнес форум "За ТУРИЗМА 2017"- Бургас. Събитието ще се проведе днес и утре (21 и 22 март) в Експозиционен център "Флора".

България се утвърждава като водеща и стабилна дестинация за целогодишен туризъм. Туристическият бранш отчете най-силния сезон за последните 25 години с ръст от 12 % и над 10 милиона посетители от чужбина. Нарастване броя на руските почиващи, поява на интерес към страната ни от нови пазари като Ирландия и Китай, завръщане на туристите от скандинавските и други страни и увеличаване броя на качествените и платежоспособни туристи с по-високи изисквания са част от реализираните положителни тенденции, които заслужава да бъдат запазени и развити.

Настоящата година започва с много добра заетост в зимните ни курорти и с ръст в ранните записвания за летния сезон. Постоянно нараства търсенето и интересът към СПА, културния, поклонническия и селския туризъм. Всичко това наред с конюнктурата в международен план са предпоставки да очакваме втора добра година за родния туризъм и трайното превръщането на България в сигурна и стабилна дестинация.

Ето защо поредното трето издание на изложението "За Туризма 2017" максимално ще съдейства на хотелиерите, ресторантьорите и собствениците на различни заведения в курортите да предлагат качествени продукти и услуги на своите клиенти. По този начин те ще могат да отговорят на нарастващите потребности на клиентите и ще затвърдят положителните впечатления, които карат туристите да избират отново България като желана дестинация.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама