Ограничават за 75 дни движението по пътя Бургас - Царево

15:02, 20 мар 17 25 390 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ремонтно-възстановителни работи на надлез „Ченгене скеле“ над републиканския път II-99 „Бургас – Созопол – Царево“ започват от днес, 20 март, и ще продължат до 2 юни тази година, съобщиха от Областното пътно управление. 75-дневният ремонт е във връзка с аварийното състояние на съоръжението.

По време на ремонтните дейности се въвежда ограничение на движението на моторни превозни средства в участъка на надлеза. То ще бъде в зависимост от това в кой отвор на съоръжението се работи. При работа в средния се затваря директното трасе на пътя, като движението в посока Бургас – Созопол и обратно ще се извършва по съществуващите успоредни връзки на надлеза (За рибарското селище и за вилната зона). При работа в двата крайни отвора – ще се възстанови движението по пътя, а ще се затворят десните директни връзки на възела.

Пътят върху надлеза ще бъде затворен по време на изпълнението на ремонтните работи, като движението към Рибарското селище и вилната зона ще се осъществява чрез обръщане на пътен възел с път I-9 „Крайморие“ и път III-992 за село Росен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама