„Локомотив“ спечели „ГЕРБ Фен Купа Бургас” 2017

18:58, 11 мар 17 / Политика 25 455 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Отборът на бургаския „Локомотив“ спечели петото издание на турнира по футбол на малки вратички „ГЕРБ Фен Купа Бургас” 2017. Локомотивци надделяха на финала над тима на „Общински гори“ от Средец с резултат 2:0. На третото място в турнира се нареди отборът на „Бараба бойс“ от Бургас.

Купата на победителите връчи водачът на кандидатдепутатската листа на ГЕРБ в Бургас за парламентарните избори Ивелина Василева. Тя благодари на всички футболисти и каза, че от партията разчитат на тяхната подкрепа на 26 март.

На финала „Локо“ победи тима от Средец. Снимка: Topnovini.bg

„Благодаря на всички вас, които участвахте в нашия вече традиционен турнир, който се провежда за пета поредна година. Ние обещаваме, че всичко, направено за спорта в Бургас, ще бъде надграждано. Очакваме скоро да бъде готова мултифункционалната спортна зала „Арена Бургас“ и ако ни подкрепите, гарантираме, че през 2018 г. ще можем там да направим турнира. Работи се и по изграждането на плувния комплекс в „Славейков“ – заяви Ивелина Василева.

Бяха раздадени и редица индивидуални награди. За най-добър вратар на турнира бе определен Тодор Тодоров от „Бараба бойс“. Най-добър нападател на турнира стана Янко Яръмов от „Локомотив“ (Бургас), а неговият съотборник Юлиян Николов взе приза за най-полезен играч.

Обща снимка на всички отличени в турнира заедно с кандидат-депутати от ГЕРБ. Снимка: Topnovini.bg

В „ГЕРБ Фен Купа Бургас” 2017 се включиха общо 32 отбора с над 300 играчи. Освен от Бургас и Средец имаше тимове и от Карнобат, Руен, Созопол, Царево, Ахтопол.

Спортните прояви, организирани от ГЕРБ в Бургас, продължават и в неделя. Точно в 11,00 часа ще стартира петото издание на Еко Велотур 2017. Пред Флората велосипедистите ще подредят колелата си във формата на числото единадесет – номерът на ГЕРБ в изборната бюлетина. Колоната ще поведе олимпийската медалистка по борба Станка Златева заедно с кандидатите за народни представители в листата на ГЕРБ Бургас. Голямата награда и тази година ще е нов велосипед, а щастливецът ще бъде изтеглен чрез томбола.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама