Кандидат-депутати от ГЕРБ вързаха мартеници в Айтос

17:31, 01 мар 17 / Политика 25 387 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Група от кандидат-депутати от ГЕРБ посетиха Айтос, за да честитят Баба Марта на местните жители. Посещението им съвпадна с разпъването на 7-километровата мартеница на централния площад в града от ученици от местното СУ „Никола Вапцаров“ с ръководител Нели Маринова.

 

Снимка: Topnovini.bg

Мъжката част от кандидат-депутатите предпочете компанията на местния кмет Васил Едрев.

Водачът на бургаската листа Ивелина Василева и следващите я в изборния списък Диана Саватева, Димитър Бойчев, Иван Вълков, Иван Гаврилов честитиха празника на децата и им вързаха мартенички. На червено-белите конци на ексминистъра на околната среда и водите Ивелина Василева имаше добавено синьо делфинче – символ на чистотата на морето, за което нейното министерство направи много с пречиствателните станции, които бяха изградени по нашето Черноморие.

В същото време представители на младежката структура на ГЕРБ подариха мартеници на бургазлии по случай 1 март. Тяхната инициатива „Младите българи уважават традицията“ се проведе пред Часовника в центъра на града.

Кандидатът за народен представител и общински съветник Галя Василева поздрави минувачите за Баба Марта и им завърза мартенички с пожеланието да са живи и здрави, румени и засмени.

 

Снимка: Topnovini.bg

Водачът на листата Ивелина Василева върза мартенички на айтоски ученици.

„Хората ни приемат изключително позитивно, което ме зареди с енергия и вяра в доброто. Това е един от най-хубавите български обичаи“, коментира Галя Василева.

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама