Благотворително шоу в Бургас събира средства за две болни дечица

20:22, 23 фев 17 25 435 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Благотворителен шоу-концерт в Бургас ще събира средства за лечение на две дечица – малките Ани и Алекс, съобщиха организаторите.

Събитието е под надслов „Забавляваме се и помагаме“ и е със специалното участие на Тони Димитрова. Водеща пък ще бъде „Мисис България“ Румяна Маринова. Концертът ще е на 26 февруари в заведението „La vie Lifestyle Club & Restaurant“.

Ани е от Бургас и е на 8 години. Тя страда от вроден Хипотиреоидизъм, Спина Бифида, Сколиоза, Митрален пролапс и Атрофия на Лебер. Най-тежкото заболяване е Атрофията на Лебер, от която страдат само 1 % от населението на планетата. Детето е с остатъчно зрение 10 %.

Александра е от Варна. Родена е на 4 април 2016 година. Тя е с рядката диагноза Фибуларна хемимелияна дясно краче – пълна липса на малък пищял и скъсен крак с деформирани глезен и стъпало.

В благотворителният концерт ще участват групови и индивидуални изпълнители, танцови и спортни формации. Освен невероятната шоу програма ще има и благотворителен базар, на който ще се предлагат уникални подаръци за 8-ми март, сувенири, бижута, картини, ръчно изработени картички и мартеници дарени и предоставени за каузата. Ваучери за спорт и масаж. От покупката на всеки артикул 100 % от сумата ще бъдат за лечението на двете момиченца.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама