Син на общински съветник взема плажа на Стария Несебър

19:38, 21 фев 17 25 1345 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Фирмата „М-Джим“ ЕООД е избран за наемател на плаж „Несебър-стар град“, съобщиха от Министерството на туризма. Тя печели търга с тайно наддаване срещу единствения си съперник за плажа – ЕТ „Зарко – Транс – Захари Вълков“. И двете фирми са несебърски.

Дружеството победител е предложило годишна наемна цена за обекта от 7420,80 лв. с ДДС. Според офертата на фирмата чадърът и шезлонгът през лятото ще струват по 5 лв.

Управител на „М-Джим“ Милен Славчев Станелов. Той е син на несебърския общински съветник Славчо Станелов от партия „Български социалдекократи“, който е и директор на гимназията по туризъм „Иван Вазов“ в Слънчев бряг. Като едноличен собственик на капитала на дружеството в Търговския регистър е посочен Божидар Николов Олчев.

Около името на Милен Станелов се разшумя през март 2012 г., когато бе подпалено неговото „Ауди ТТ“. Лекият автомобил пламна на улица „Дюни“ в Несебър около 02,40 часа през нощта. Според една от версиите палежът бил поръчан от Димитър Желязков – Митьо Очите, който малко преди това излезе от затвора, където излежаваше присъда като ръководител на престъпна група за наркоразпространение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама