Стоян Грозев се отказа от участие в листата на РБ за предстоящите избори

10:35, 21 фев 17 / Политика 25 487 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Областният координатор на ДБГ за област Бургас Стоян Грозев категорично се отказва да бъде кандидат за народен представител от листата на Реформаторски блок. Той е взел решение да отстъпи мястото си на човек от гражданската квота след проведени редица консултации.

Имаме вътрешнопартийно решение на местно ниво на тези избори да номинираме и да дадем път на хора от гражданската ни квота. Обещахме възможност за доказване на познати лица и от областта, а не само от Бургас. В тази връзка смятам, че решението ми да си дам отвод е съвсем логично. Мястото ми ще заеме Илиян Ганев от Поморие, който е доказан професионалист в сферата на туризма и не членува в ДБГ, но подкрепя нашите политики, заяви Стоян Грозев.

Грозев уточни, че е солидарен с лидера на „Движение България на гражданите” в Бургас Живко Табаков, който в началото на февруари също си даде отвод. Изцяло подкрепям решението на г-н Табаков да остане в местната власт и да вложи усилия в работа по различни проекти в полза на града ни, допълни още реформаторът.

Областният координатор на ДБГ коментира, че подредбата на листата не е изненада, въпреки че ДБГ е заслужавала да има водач с оглед на успешните кампании през годините на всички организации от областта, както и на база на показаните резултати от местните избори през 2015 г. Грозев напомни, че преференциите за тези избори не са приоритет за организацията и няма да се залага на тях.

Искам да изкажа благодарност към колегите, които високо оцениха свършеното от мен до този момент и ми гласуваха такова доверие. Отговорността за доброто представяне на Блока оттук нататък е изцяло в ръцете на кандидатите, категоричен бе Стоян Грозев. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама