Трима ранени при три катастрофи за три дни в Бургаско

09:03, 20 фев 17 25 290 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Трима души са пострадали при три пътни инцидента за три дни в Бургас и региона, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

На 16 февруари на пътя Бургас – Варна, в района на 189 км, 68-годишният водач на влекач „МАН“ предприел неправилно изпреварване. Вследствие на това той допуснал челен сблъсък с насрещно движещия се лек автомобил „Лада Нива“. Пострадал е шофьорът на колата – 32-годишният бургазлия Ж. С. Той е настанен за лечение в болница с разкъсна рана на десния крак и контузия на тялото, без опасност за живота.

Вторият инцидент станал на 17 февруари около 23.46 ч. в бургаския парк „Езеро“ на алеята до хотел „Парк“. Движещ се с несъобразена с профила на пътя скорост, самостоятелно катастрофирал лек автомобил „Ситроен Ксара Пикасо“, управляван от 26-годишния С. Т. от Бургас. Колата се блъснала в няколко крайпътни дървета. Ранен е пътуващият в автомобила 20-годишен бургазлия Н. И. С фрактура на дясната раменна става, без опасност за живота, младежът е настанен за лечение в УМБАЛ - Бургас.

Третата катастрофа възникнала на 18 февруари около 17.50 ч. на кръстовище на КПП – Кошарица по пътя Бургас – Варна. По неустановени до момента причини се блъскат лек автомобил „Хонда Джаз“, управляван от живеещия в Свети Влас руски гражданин В. Р., и „Фолксваген Голф“, шофиран от 25-годишната И. С. от Варна. При произшествието е пострадал водачът на хондата, който е откаран в болница с комоцио.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама