Санират 5 сгради в Малко Търново за 1,3 млн. лв.

12:20, 22 яну 17 25 486 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Малко Търново обяви обществена поръчка за реконструкция, модернизация и въвеждане на мерки за енергийна ефективност на 5 сгради на територията на града.

Поръчката е на стойност 1 334 740 лв. без ДДС.

Сградите, които ще се санират, са тези на общинската администрация, на Районно управление „МВР-Малко Търново“, на Дневния център за възрастни хора с увреждания на ул. „Георги Кирков“ №14, на ОДЗ „Юрий Гагарин“ и многофамилна жилищна сграда на ул. „Петко Напетов“ №1.

В обхвата на поръчката по всяка обособена позиция се включват: Проектиране; Изпълнение на строително-монтажните работи; Упражняване на авторски надзор по Закона за устройство на територията.

Изпълнението на мерките за повишаване на енергийна ефективност в сградите ще доведе до достигане на най-малко клас на енергопотребление „С“; намаляване на разходите за ток; по-високо ниво на енергийна ефективност; осигуряване на по-добро качество на въздуха, условия за живот и работна среда; подобряване на експлоатационните характеристики за удължаване на жизнения цикъл на сградите.

Кандидатите за изпълнители могат да подават своите оферти в Община Малко Търново в срок до 14 февруари тази година.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама