LED осветление за над 5 млн. лв. ще озари три бургаски комплекса

17:21, 21 яну 17 25 411 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бургаските комплекси „Славейков”, „Изгрев” и „Зорница” предстои да се сдобият с по-ефективно улично осветление. Това става ясно от обществената поръчка, която е публикувала Общината, показва проверка на Topnovini.bg. Прогнозната стойност на поръчката е 5 066 484 лева без ДДС.

Предвижда се да се извършва демонтаж на стари осветителни тела с натриеви лампи високо налягане 70, 100 и 150 W и монтаж на нови съвременни улични осветителни тела с енергоефективни осветители с LED модули 85W и 55W с дълъг живот на експлоатационна годност, подмяна на стари амортизирани стълбове, включително и конзоли за улично осветление, с цел оптимизация на осветителната уредба, необходима за намаляване на инсталираната мощност.

Ще се прави също така подмяна на компрометирана кабелна мрежа, захранваща уличното осветление, актуализация на старите амортизирани табла с качествени разпределителни табла с 10 години гаранция на кутията (корпус на таблото) и т.н.

Срокът за получаване на офертите или заявленията за участие е до 27 февруари тази година. Те ще бъдат отворени на следващия ден (28 февруари) в Община Бургас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама