Два автомобила са закъсали през нощта в Бургаско, пътят до Петолъчката е отворен

08:27, 20 яну 17 25 335 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Два автомобила са били закъсали през нощта по пътищата в Бургаска област. Отреагирано е бързо и останали хора на пътя няма.

Това заяви по bTV областният управител Вълчо Чолаков. Той съобщи, че вече и възстановено движението на всички автомобили по пътя Бургас - пътен възел "Петолъчката".

Магистрала „Тракия“ все още е затворена. В близките часове се очаква да се отвори дясното платно в посока от София към Бургас. Други пътища в областта няма затворени. Снегопочистващата техника работи основно в общините Сунгурларе, Руен, Айтос и Карнобат.

Чолаков каза, че е получил множество сигнали за това, че е нямало нужда да се затварят магистралата и участъкът Айтос – Карнобат. Той лично е проверил сиуацията на място и се е убедил, че затварянето е било наложително.

„На пръв поглед пътят е чудесен, вижда се асфалт. Но има участъци, където снегонавяването е много силно, получават се преспи, които трябва да бъдат отстранени, за да може да премине колоната“ – заяви областният управител.

Неприятно впечатление му е направило това, че в момента, в който е отпушена тапата, въпреки че е имало линейка отпред, която е трябвало да мине, няколко коли с мръсна газ са я изпреварили като на състезание.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама