Задържаха за 72 часа готвач в „Хепи“, продавал дрога в „Изгрев“

13:28, 19 яну 17 25 302 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Окръжната прокуратура в Бургас задържа за 72 часа 18-годишния Галин К., който бе арестуван в комплекс „Изгрев“ за разпространение на високорисково наркотично вещество, съобщиха от държавното обвинение. Младежът е работил като готвач в известния ресторант „Хепи“, намиращ се в хотел в центъра на града.

Галин К. е обвинен в това, че в периода от 23 юни 2016 г. до 17 януари 2017 г. включително, в условията на продължавано престъпление, без надлежно разрешително, държал с цел разпространение марихуана (коноп).

На 23 юни около 23.00 часа до бл. 43 в ж.к. „Изгрев“ срещу вход №1 в лек автомобил „Форд“ младежът продал коноп на трима мъже. На 17 януари около 14.30 часа на същото място продал коноп на друг мъж. А по-късно през деня е спипан от полицията в общите части на партера на вх. 1 на бл. 43, държайки в себе си с цел разпространение коноп с общо тегло над 180 гр.

Предстои днес Окръжна прокуратура–Бургас да внесе в съда искане за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Галин К., а Окръжният съд в града да насрочи заседанието си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама