Алжирец от Франция пристигна в „Нефтохимик“

12:10, 19 яну 17 / Спорт 25 406 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Алжирецът с френски паспорт Амине Оудрихири се включи в подготовката на „Нефтохимик“, съобщиха от клуба. Той ще премине кратък пробен период при „шейховете“ и ще се прецени дали да подпише контракт с бургазлии.

Полузащитникът е на 24 години. Преминал е през всички формации на френския „Нант“, а за последно е играл в „Седан“, където записва 28 двубоя през миналата година. Оудрихири е пристигнал снощи в България с полет от Париж и днес вече е провел първо занимание с „Нефтохимик“.

„Зелените“ продължават да са на лагер в Поморие, който ще продължи до 24 януари. В момента с отбора се подготвят и юношата на Нафтата Виктор Янев, както и Георги Хашев и Николай Костов, които също са на пробен период.

Междувременно продължава продажбата на клубни карти, които ще важат за целия пролетен полусезон. Те са на цена 40 лева и всички желаещи ще могат да закупят своята карта от Спортен център „Изгрев“ (зад „Велека“), ет. 2, офис „Нефтохимик“, всеки делничен ден, от 10:00 до 17:00 ч. Телефон за контакт – 0877259872.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама