18-годишна бургазлийка е пребита до Търговската гимназия

20:36, 16 яну 17 25 316 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Побой е нанесен на 18-годишна бургазлийка в следобедните часове на днешния ден в района около Търговската гимназия, съобщиха от полицията.

Сигнал за инцидента е подаден около 16.00 ч. в дежурната част на ОДМВР – Бургас от 41-годишна майка на момичето. Та е съобщила, че дъщеря й е бита от бившия си приятел, като към момента двамата се намирали в „Шоковата зала” на УМБАЛ – Бургас.

Отзовалите се на сигнала служители от Пето Районно управление установили момичето и бившия й 27-годишен приятел М. С. от Бургас пред „Шоковата зала”, откъдето същите са насочени към Стоматологията за консултация с дежурен стоматолог. След това 18-годишната бургазлийка се прибрала в дома си. Предстои назначаването на експертизи и освидетелстването й от съдебен лекар.

С оглед изясняване на детайли по случая спрямо 27-годишния побойник е предприето полицейско задържане за срок от 24 часа, като своевременно е уведомен и дежурният прокурор от Районна прокуратура – Бургас. Двамата участници в инцидента са дали показания. Установяват се свидетели на инцидента и се изземват видеозаписи от камери, разположени в близост до местопроизшествието.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама