16 нови автомобила получава полицията в Бургас

18:31, 15 яну 17 25 309 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Областната дирекция на МВР-Бургас ще получи 16 нови автомобила. Това съобщи вътрешният министър Румяна Бъчварова пред местни журналисти, пристигайки в морския град от инспекция по границата в Малко Търново. Колите ще пристигнат в следващите месеци и се очаква да подпомогнат дейността срещу крими контингента в региона.

В започналата преди няколко дни акция срещу битовата престъпност само в Бургаска област са задържани 10 души. Те са с различен профил – обявени за издирване по съдебни производства, заради извършени различни престъпления.

Изграждането на преградното съоръжение по границата временно е възпрепятствано заради метеорологичната обстановка и дълбоките снежни преспи. Областният управител Вълчо Чолаков е уверил министъра на вътрешните работи, че работата по оградата ще бъде възобновена при първия удобен момент.

Бъчварова похвали свършеното от Областната дирекция на МВР-Бургас. Слънчев бряг от едно проблемно криминогенно място се е превърнало в пример за добрата работа на местната полиция, каза тя.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама