Санират сградата на здравния факултет в Бургас за 1.02 млн. лв.

07:30, 13 яну 17 25 532 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ в Бургас обяви обществена поръчка за осъществяване на мерки за енергийна ефективност на сградата на Факултета по обществено здраве и здравни грижи.

Дейностите по санирането включват поставяне на фасадна топлоизолация на външни стени; покривна топло- и хидроизолация; подмяна на дограма; вътрешна отоплителна инсталация с щрангове, колекторни кутии и радиатори; слагане на топлоизолация на пода на сутерена.

Прогнозната стойност на поръчката е 1 020 610.19 лв. без ДДС. Продължителността за нейното изпълнение е 90 дни.

Цената е единствен критерий за оценка на офертите на участниците в търга. За последните три приключили финансови години кандидатите трябва да имат реализиран оборот, идентичен със стойността на поръчката. Участниците следва да са изпълнили дейности с предмет и обем, идентични или сходни с тези на поръчката, по минимум три обекта през последните пет години, считано от датата на подаване на офертата.

Крайният срок за подаване на оферти е 30 януари 2017 г.

Факултет по обществено здраве и здравни грижи (ФОЗЗГ) е най-новото учебно и научно звено в структурата на Университет „Проф. д-р А. Златаров”. Той води началото на своето функциониране след Решение на Народното събрание от 27 юни 2014 г. Във факултета се обучават студенти по специалностите „Медицинска сестра”, „Медицинска рехабилитация и ерготерапия”, „Здравен мениджмънт”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама