Отварят пътя за Слънчев бряг, възстановено е движението по пътя Варна-Бургас

08:42, 11 яну 17 25 1093 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„В Бургаска област обстановката остава все още по-усложнена. В момента колегите отварят направлението Бургас – Слънчев бряг. Достъпът до Бургас все още се осъществява по обходния маршрут през Елхово – Средец и Болярово“. Това каза министърът на регионалното развитие и благоустройството в оставка Лиляна Павлова на брифинг връзка с усложнената обстановка в страната.

Тя заяви, че остават отворени всички магистрали.

„Обработени и проходими са в основната си част, с изключение на участъка Карнобат – Бургас“, припомни Павлова. Това, в което ще вложим своите усилия, е отварянето на участъка Бургас – „Петолъчката“ – главният път и надявам се, че малко по-късно и магистрала „Тракия“ в този участък.

Всички останали автомагистрални пътни направления в страната са отворени за движение, увери министърът. Тя добави, че по тях е разрешено движението на тежкотоварни превозни средства. 

От АПИ пък информират, че е възстановено движението на автомобили до 12 тона по път I-9 Варна - Бургас, в участъците Бургас - Сарафово - Поморие (само в посока Поморие) и Варна - Старо Оряхово.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама