Вратар и двама халфове подписаха с „Нефтохимик“

17:22, 10 яну 17 / Спорт 25 344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трима нови футболисти официално подписаха договори с „Нефтохимик“ днес, съобщиха от клуба. Това са вратарят Ивайло Василев и полузащитниците Владислав Романов и Георги Вълчев.

Ивайло Василев е на 25 години, юноша на „Левски“. Преминал е през отборите на „Видима“ (Раковски), „Септември“ (Симитли) и „Хасково“, а за последно игра в „Монтана“. Има 2 мача за младежкия национален отбор на България.

Владислав Романов е бивш футболист на столичния „Локомотив“, „Славия“, „Ботев“ (Враца) и варненския „Черно море“. През тази година е записал 13 мача за „моряците“.

Георги Вълчев за последно игра в пловдивския „Локомотив“, където записа 9 мача през настоящата кампания. Вълчев е бивш футболист на „Нефтохимик“. Той бе част от тима през сезон 2013/14, когато отборът бе в Първа лига.

Междувременно „шейховете“ продължават с двустранните си тренировки на лагера в Поморие. Засега всички играчи са здрави, като в близките дни ще преминат и медицински прегледи. „Нефтохимик“ ще е на лагер в Поморие до края на седмицата, а след това отбора ще продължи  да тренира в Бургас до 28 януари, когато ще заминат на подготвителен лагер в Алания (Турция).

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама