„Нефтохимик“ започва подготовка с няколко нови футболисти

15:51, 05 яну 17 / Спорт 25 255 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отборът на „Нефтохимик“ започва подготовка за втория дял от шампионата в понеделник (9 януари), съобщиха от клуба. Първото занимание за годината е предвидено на тренировъчна база „Кампус“ от 14:30 часа. Очаква се на тренировката да присъстват и няколко нови футболисти, като за сега обаче техните имена няма да се оповестяват, защото все още се водят преговори.

От ръководството на „Нефтохимик“ са категорични, че отбора ще се подготви при перфектни условия и ще е напълно готов за тежките мачове през пролетта.  До 28 януари „зелените“ ще се готвят на местна почва, като в този период ще се изиграят и две контроли – на 17 януари с „Берое“ в Стара Загора и на 24 януари с „Поморие“ на тренировъчна база „Кампус“.

Нафтата ще проведе един подготвителен лагер в Турция, където тимът ще изиграе и три контроли – срещу „Черноморец“ (Одеса) на 31 януари, „Тобол“ (Казакстан) на 4 февруари и срещу „Пелистер“ (Македония) на 8 февруари. Лагерът в Алания ще е от 28 януари до 9 февруари.

От „Нефтохимик“ загатнаха, че готвят специална изненада за своите привърженици по повод 20-та годишнината от най-големия успех на отбора, а именно вицешампионската титла на България от сезон 1996-97 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама