Пловдивчани инвестират 2,3 млн. лв. в нов бизнес център в Бургас

07:25, 30 дек 16 25 1216 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пловдивска фирма смята да инвестира 2,3 млн. лв. в нов търговски център в Бургас. Това съобщиха от Министерството на икономиката, където вчера проектът получи сертификат клас "Б".

Името на фирмата е "Селино" ЕООД, а инвестиционният проект носи названието "Офис площи, предоставящи комбинирани спомагателни и административни офис дейности на наемателите в бизнес център "Бургас Бизнес Пойнт".

Размерът на средствата като обща стойност на материални и нематериални активи за периода на инвестицията възлизат на 2 350 000 лв., а в процеса на реализирането на проекта ще бъдат открити 10 нови работни места, информираха от Министерството.

От Topnovini.bg потърсихме за още информация управителя и собственик на "Селино" Румен Лясков. Той обаче отказа да даде повече подробности, защото медийно не си били построили още нещата, както трябва. На въпрос къде ще се намира бизнес центърът, отговорът беше „Това ще е в хубава част на Бургас“. 

Лясков все пак уточни, че този проект няма нищо общо със строежа на 20-етажна сграда в комплекс „Зорница“, която през 2013 г. пожела да изгражда друго дружество, представлявано от него – „Бургас Тауър“ ЕООД.

Собственикът на „Селино“ обеща да каже повече подробности за новия бизнес център в Бургас след Нова година.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама