Таймлапс показва Бургас на 360 градуса (видео)

10:18, 27 дек 16 / Любопитно 25 804 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Помните ли видеото „Бургас през декември“ – хиперлапс, показал красотата на града в края на 2014 г.? То стана толкова популярно, че впечатли дори кмета Димитър Николов, който покани един от неговите автори – Габриел Александров, в кабинета си.

Същият този Габриел сега, точно две години по-късно, пак реши да покаже красотата на декемврийския Бургас в ново видео. Този път то представлява 360-градусов таймплапс, заснет в резолюция 4K. В горния ляв ъгъл на видеото има стрелки, чрез които кадрите могат да се местят наляво, надясно, нагоре и надолу.

В клипа са заснети най-забележителните места на града – Моста, района на автогара Юг и жп гарата, ул. „Александровска“, площад „Св. св. Кирил и Методий“, Морската гара със сградата на „Магазия 1“, кръстовищата с пасарелките на площад „Трапезица“ и край х-л „Мираж“, площад „Тройката“ с коледната украса. И всички тези места могат да се видят по желание на гледащия клипа на 360 градуса, натискайки с мишката на компютъра стрелките в някоя от четирите посоки.

„За да гледате видеото в 360 на смартфон, трябва да отворите клипа чрез приложението на youtube, а не чрез мобилен браузър. Може да се гледа и чрез очила за виртуална реалност“ – уточнява Габриел Александров.

Насладете се на обления в празнични светлини декемврийски Бургас чрез иновативната технология и вие:

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама