И ЖФК „Бургас“ търси финансова подкрепа

12:43, 16 дек 16 / Спорт 25 362 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Още един спортен отбор в Бургас заяви, че се нуждае от финансова подкрепа. След като волейболният „Бургас 2007“ и ПФК „Нефтохимик“ обявиха, че ако не получат пари от Общината и от спонсори, вероятно ще фалират, сега и от женския футболен клуб „Бургас“ се наредиха на опашката от нуждаещи се от финансиране.

За разлика от първите два тима обаче, от ЖФК „Бургас“ предпочитат да подемат сами инициатива за подобряване на финансовото си състояние.

Тази събота, 17 декември, от 14:00 ч. зоната за хранене на мола в „Славейков“ ще се превърне в своеобразно футболно игрище, на което бургаските момичета ще демонстрират завидни умения, техники и любов към спорта, считан до скоро за сфера инкогнита за представителки на нежния пол. Спортистките обещават много настроение и забавления с футболните игри и награди, специално подготвени за всички фенове и любители на спорта.

Най-бързо развиващият се женски футболен отбор в страната според специалистите е решил да презентира по интересен начин своята дейност, като в същото време ще разчита по този начин да привлече хора и фирми, които могат да го подкрепят в неговото развитие. Подкрепата на всеки благодетел, посетил демонстрацията им, ще вдъхне кураж и надежда на момичетата за още по-високи цели.

Младите футболистки ще отправят множество предизвикателства към гостите на търговския център и се надяват да внесат още празнично настроение в предколедната обстановка.

Всички любители на футбола и радетели на българския спорт са добре дошли да премерят сили и да подкрепят Женския футболен клуб „Бургас“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама