Островът и пясъчният фест в Бургас се борят за туристически награди на годината

12:30, 09 дек 16 25 287 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Гласуването за "Годишните награди в туризма 2016" е активирано и ще продължи до 18 декември. Бургазлии могат да подкрепят в конкурса два свои обекта - остров Света Анастасия в категория "Туристическа атракция" и Фестивал на пясъчните скулптури в категория "Туристическо събитие". С вота си могат да помогнат и всички гости от други градове, които са посетили тази година Бургас и са си прекарали добре.

В първата категория са включени още две забележителности от Бургаска област - Националният археологически резерват „Античен и средновековен град Деултум“ в село Дебелт и тракийското мегалитно скално светилище Беглик Таш край Приморско.

В категорията за туристическо събитие участват и Международният фестивал на православната музика „Св. Богородица – Достойне Есть“ в Поморие и Международният фолклорен фестивал „Атлиманска огърлица“ в Китен.

Финалистите са публикувани в платформата www.tourismawards.bg. Всеки може да избере своя фаворит във всяка една от 16-те категории, но да даде своя вот само веднъж за него.

В конкурса са подадени над 200 кандидатури в 15-те обявени категории (в 16-та категория "Изборът на българите" номинираните са предварително определени).

Спечелилите участници ще бъдат обявени на специална церемония на 19 декември (понеделник).

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама