Бургаски хандбалисти взеха бронз от силен турнир

11:14, 08 дек 16 / Спорт 25 355 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Децата на бургаския "Албатрос" са бронзови медалисти от VI турнир по хандбал "Раховец-млади таланти". В надпреварата участие са взели 8 отбора, три от които от съседна Румъния - HCM TOROK RM, Дунабиус Корабия, CSM BUKWRESTI, съобщиха от Община Бургас.

В предварителната група момчетата на ХК "Албатрос Бургас" са победили отборите на "Нове99" - Свищов - 15:5 и "Чардафон" Габрово - 19:7, а са загубили от CSM BUKWRESTI - 13:7. Като втори в групата, във финалната четворка бургазлии са срещнали отбора на HCM TOROK RM. След драматичен мач, в който са водили през цялото време с един и с два гола, те са загубили с резултат 9:8. В срещата за бронзовите медали с отбора на домакините ХК "Раховец" бургазлии са победили с 26:8.

В идеалната седмица на турнира са влезли бургазлиите Кристиан Андонов - разпределител, Димо Георгиев - десен гард, както и Димитър Атанасов, заслужил статуетката за най-полезен състезател.

Отборът на "Албатрос", взел участие в турнира, е: Димитър Петков, Кристиан Ковачев - вратари; Кристиан Андонов - капитан, Ивайло Димитров, Георги Боровинов, Димо Георгиев, Димитър Атанасов, Пламен Гочев, Валентин Няголов, Марио Марев, Теню Кръстев, Владо Иванов, Иво Калчев и Денис Михалев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама